KočárkyJany.cz | Brněnská 42/23 | Jihlava | tel 722 936 427 | kočárky v Jihlavě, Vysočina

Prodejna: 722 936 427
Brněnská 42/23, Jihlava
po-pá: 9-18, so: 9-12
 
 

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů - zákazníků:

Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je:
Jana Apfelthalerová
se sídlem v Polné, Tyršova 405, 588 13
IČO: 88798330, DIČ: CZ7654274353,
který prohlašuje, že

  • Vaše osobní údaje zpracovávám z důvodu vyřízení Vašich poptávek, objednávek, uzavření kupní smlouvy a řešení příp. reklamací.
  • Zpracovávám vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po dobu trvání záruční doby.
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR)
  • Abych vás mohla informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš případný souhlas, který mně poskytnete, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje poskytuji jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Nejmenovala jsem pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřila jsem zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčila zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Nemám v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným, osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj příp. souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat ode mne jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuji v rozporu s GDPR.



Prodejna Kočárky Jany Brněnská 42/23, 586 01 Jihlava
IČ: 88798330
200m od centra CITY PARK a 200m od Masarykova náměstí

Jak se k nám dostanete?
zvětšit mapu

Kdy máme otevřeno?pondělí - pátek: 9:00 - 18:00
sobota: 9:00 - 12:00

Nejbližší bankomaty Masarykovo náměstí:
Fio banka a.s., pouze 200m od obchodu
ČSOB a.s., pouze 250m od obchodu
ČS a.s., 500m od obchodu